Una empresa de Rubí comercialitzava gel hidroalcohòlic fals
L’Ajuntament de Rubí, un dels clients estafats amb aquest producte
Actualitat | 30 de març de 2020

REDACCIÓ
Els Mossos d’Esquadra han immobilitzat més de 1.500 litres d’un producte de neteja que s’estava comercialitzant com a gel hidroalcohòlic higienitzant. A través d’una denúncia d’un ciutadà a Terrassa, els agents van verificar que tot i que a l’envàs indicava que es tractava d’un producte d’higiene per a les mans, en la lletra petita indicava que el producte calia utilitzar-lo amb guants i que calia evitar el contacte amb la pell.

Els Mossos van esbrinar que el producte que comercialitzava l’empresa no estava autoritzat per l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris com a biocida i que l’empresa distribuïdora no podia fabricar productes cosmètics, ja que no té permís per fer-ho.

El 23 de març, la policia va enviar un requeriment a l’empresa perquè aturessin la fabricació i comercialització del producte. Davant la manca de resposta, l’endemà, un grup d’agents es va desplaçar fins a les instal·lacions de l’empresa, a Rubí, on es va aturar la fabricació del producte i es va immobilitzar l’estoc que hi havia al magatzem.

Segons ha pogut saber Diari de Rubí, l’Ajuntament va adquirir una part del gel hidroalcohòlic que va posar a disposició dels treballadors a aquesta empresa. Des de primera hora d’aquest dilluns, el consistori està substituint els dispensadors de gel, que ara custodia la Policia Local i que seran enviats als Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament ja ha avançat que presentarà una denúncia per estafa contra l’empresa.

Els Mossos d’Esquadra han explicat que ara l’empresa s’enfronta a un presumpte delicte de publicitat enganyosa i estafa al consumidor.
L'empresa venia el producte com si fols gel desinfectant de mans. / Mossos d'Esquadra
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats