Campanya solidària de donacions de material i econòmiques per ajudar els rubinencs
Actualitat | 31 de març de 2020

REDACCIÓ
La campanya que ha posat en marxa l'Ajuntament porta per títol 'Gràcies, Rubí'.
L'Ajuntament de Rubí ha posat en marxa una xarxa de solidaritat ciutadana arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. A través de la campanya 'Gràcies, Rubí', el consistori pretén posar en contacte entitats, empreses i associacions amb treballadors que ara mateix necessiten equips de protecció individual o que requereixin altres necessitats.

La campanya va començar el diumenge i l'Ajuntament ja ha rebut diverses donacions, tant materials com econòmiques. L'empresa Robin Hat ha lliurat 250 mascaretes FFP1, la perruqueria Santi Gallego ha donat 250 guants, i les perruqueries canines Sweet Doggy i Esther Boltà han donat 200 guants i 40 guants i 80 mascaretes, respectivament. A més, un treballador de Continental va lliurar 15 viseres protectores.

Pel que fa a les aportacions econòmiques, l'Associació de Veïns de la Zona Nord ha lliurat 3.000 euros, l'Associació de Veïns de Can Fatjó, 2.000 i el Partit dels Socialistes de Catalunya, 6.000 euros.

Per fer una donació de material, cal adreçar un correu a color@ajrubi.cat o bé trucar al telèfon 637 830 901. Les donacions econòmiques s'han de fer a través del compte ES6800810014000001761482 especificant el concepte 'Donació benèfica AJRUBI COVID 19'. L'Ajuntament ha explicat que garantirà la transparència en la gestió del material i els diners aportats a la ciutadania.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Els rubinencs es podran moure per tota l’àrea metropolitana a partir de dilluns