Els veïns denuncien que a l'abocador de Can Carreras continuen treballant tot i no ser servei essencial
Actualitat | 2 d'abril de 2020

REDACCIÓ
Els veïns de Can Carreras han alertat que aquests dies durant el confinament, l’empresa TMA Grupo Sánchez està intensificant els seus treballs a l’interior de l’abocador ja clausurat i pendent de restauració.

Segons han explicat els veïns, sembla que l’empresa està abocant argila i fent moviment de terres, una activitat que, a l’empara del Reial Decret emès pel govern espanyol el diumenge a la nit no es tracta d’una activitat essencial. Per aquest motiu, els veïns demanen a l’Ajuntament que faci controls i imposi sancions als nombrosos camions que circulen cada dia pel Camí d’Ullastrell. D’altra banda, els veïns, a través de xarxes socials, també alerten que els treballadors van sense cap equip de protecció individual i que estan deixant la carretera molt bruta de fang, el que suposa un perill per la resta de persones que circulen per la via.

Pel que fa a l’Ajuntament, el regidor de Medi Ambient, Andrés Medrano, va explicar ahir a Facebook que l’activitat que s’està desenvolupant a Can Carreras no és essencial i assegura que “es mantindrà la vigilància i les sancions”, tot i que reconeix que ara mateix la Policia Local té molta feina.
Els camions estan deixant la carretera en molt males condicions. / Joaquim Gracia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats