L’Ateneu oferirà prop d’una vuitantena d’activitats virtuals durant els propers mesos
Cultura | 22 d'abril de 2020

REDACCIÓ
L’Ateneu reprèn la seva programació amb activitats virtuals sota el lema ‘L’Ateneu a casa teva. El personal de l’Ateneu ha estat treballant per poder readaptar alguns continguts de la programació a un format audiovisual que s’oferirà a través de la pàgina web i les xarxes socials de l’equipament cultural.

Es tracta dels cicles divulgatius ‘Els llibres i els dies. La literatura universal en vuit autors’, ‘Personatges de la Història de Rubí’, ‘Sala Clàssica’ i ‘Conta’m una òpera’. També hi haurà propostes familiars com els espais d’art i creativitat de Catàrtic, el taller ‘LabCreatiu’, ‘Teatre al menjador’ o el cicle ‘Música per a petita infància’. En total, són més d’una vuitantena d’activitats que podrien augmentar en els propers dies.

Els continguts digitals de l’Ateneu es podran trobar en format audiovisual, segons les dates indicades a la programació, al web http://www.ateneurubi.cat, al Facebook de l’Ateneu
i al canal de Yotube de l’equipament. Les sessions del cicle ‘Música per a petita infància’ són les úniques que s’han plantejat per ser seguides en directe a través del perfil d’Instragram @minimusicologics.

En aquest enllaç pots consultar tota la programació: https://www.rubi.cat/ca/la-teva-ciutat/salut/actualitat/coronavirus-sars-cov-2-1/rubi-es-queda-a-casa-1/lajuntament-des-de-casa-recursos-per-al-confinament/ateneu-municipal
L'Ateneu oferirà múltiples activitats en línia. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats