Veïns per Rubí proposa fer un acte d’homenatge a les víctimes de la COVID-19
Política | 27 d'abril de 2020

REDACCIÓ
Veïns per Rubí (VR) ha proposat al govern realitzar un acte institucional d’homenatge a les víctimes de la COVID-19 quan les circumstàncies ho permetin. El grup municipal ha expressat el condol a les famílies de les víctimes i també vol agrair la tasca del personal sanitari pel seu esforç extraordinari, ampliant el reconeixement a les persones que realitzen activitats essencials i a tota la ciutadania que ha col·laborat amb les mesures de confinament i que ha fet possible una disminució de la propagació del virus.

D’altra banda, VR creu que cal fer modificacions pressupostàries de forma acordada amb els grups municipals per reduir les partides no essencials per destinar més recursos a la lluita contra la pobresa, l’impuls econòmic de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms. A més, també consideren, com ja va dir fa uns dies Esquerra, que cal treballar el pressupost del 2021 de forma conjunta entre tots els grups polítics.

Veïns per Rubí també demana que l’Ajuntament faci una diagnosi de la situació de les famílies, dels autònoms i de les petites i mitjanes empreses per conèixer amb detall la magnitud del problema i activar partides pressupostàries municipals per pal·liar els efectes de la crisi, ja sigui amb bonificacions fiscals o ajuts directes.

La formació política també demana a l’estat que el superàvit del 2019 es pugui destinar a lluitar contra els efectes del coronavirus, així com permetre als consistoris tenir dèficit pressupostari el 2021.
Membres de Veïns de Rubí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos