Els projectes de l'OSE de millora de la competitivitat empresarial es faran de forma telemàtica
Economia | 28 d'abril de 2020

REDACCIÓ
L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona fa anys que promouen projectes de millora de la competitivitat empresarial. En aquesta nova edició anual, els projectes s'han adaptat a les necessitats de les empreses per l'emergència sanitària i es faran de forma completament telemàtica per detectar en cada cas com millorar l'estratègia de cada participant.

La iniciativa permetrà identificar les palanques de creixement de les empreses participants a mitjà i llarg termini per poder implementar-les en els seus objectius estratègics a través d'un pla de creixement i un pla d'acció personalitzat i a mida. A través dels diferents projectes, les empreses podran identificar els factors claus d'èxit del seu creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar propostes amb un acompanyament telemàtic de forma personalitzada. Els elements sobre els quals hi haurà assessorament seran organització i equip directiu, màrqueting i comunicació, gestió econòmica, finançament, recursos humans, planificació estratègica, internacionalització, innovació tecnològica i comercialització.

Hi poden participar les empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Rubí. Les empreses passaran per un procés de selecció i han d'estar al dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals.
Fins ara aquest servei es feia a la masia de Can Serra. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre