La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’
Economia | 4 de maig de 2020

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa ha posat en marxa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’, de forma simultània amb altres 12 cambres de comerç del territori. Es tracta d’una iniciativa que posa a disposició de totes les empreses catalanes amb dificultats per la pandèmia les eines necessàries per superar la situació com més aviat millor.

L’objectiu és actuar des d’una visió sectorial, territorial i nacional per tal que cap empresa tanqui per maca d’informació, assessorament o, fins i tot, d’explorar possibles sinergies amb altres empreses.

Es tracta d’una iniciativa de les 13 cambres catalanes, coordinada per les cambres de comerç de Barcelona, Girona i Terrassa. Les empreses interessades a comptar amb aquesta col·laboració poden trobar tota la informació a l’enllaç https://www.cambraterrassa.org/que-cap-empresa-tanqui.

La iniciativa s’estructura en quatre eixos: identificar les empreses i sectors que necessiten suport urgent; oferir a aquestes empreses el suport per a la seva continuïtat i assessorament pel seu sosteniment financer i pel seu reposicionament al mercat; cartografiar l’impacte de la crisi per detectar àmbits territorials o sectorials amb necessitats especials; i sensibilitzar la societat de la necessitat d’assegurar la supervivència del teixit empresarial de Catalunya com a base de la societat del benestar i fer recomanacions de polítiques públiques.
Imatge promocional de la campanya.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre