El PP demana que el repartiment de mascaretes es faci extensible a tota la població
Política | 4 de maig de 2020

REDACCIÓ
Juan José Giner, del PP de Rubí. / Arxiu
El Partit Popular (PP) de Rubí ha demanat que l’Ajuntament de Rubí reparteixi mascaretes a tota la població a través de les bústies de les llars dels rubinencs. Juan José Giner, secretari general de la formació, ha explicat en una roda de premsa virtual que aquest repartiment hauria de fer-se a tota la població en general i no només als més vulnerables. La setmana passada, el consistori va repartir mascaretes infantils i a partir de la setmana vinent ho farà entre la gent gran. Giner creu que cal posar per davant l’interès general i posa en dubte que l’Ajuntament tingui en compte aquest principi: “Creiem que s’ha jugat amb l’ètica pública. El repartiment de mascaretes s’ha fet amb bona fe o per rendiment polític”.

Giner també ha demanat a l’Ajuntament que publiqui al portal web dades fiables sobre els contagis, les defuncions i les altes per COVID-19 i critica que el consistori no estigui informat a la ciutadania de l’afecció de l’epidèmia: “Si mires el web de l’Ajuntament, a Rubí no hi ha coronavirus”. També ha demanat un acte institucional en homenatge a les víctimes, fet que ja va anunciar el plenari la setmana passada.

Per últim, el portaveu del PP ha tingut paraules d’homenatge per la tasca realitzada a la ciutat de la Unitat Militar d’Emergències i considera que hi ha hagut una “espècie de reconciliació entre l’exèrcit i molta part de la població”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats