El PP demana que el repartiment de mascaretes es faci extensible a tota la població
Política | 4 de maig de 2020

REDACCIÓ
Juan José Giner, del PP de Rubí. / Arxiu
El Partit Popular (PP) de Rubí ha demanat que l’Ajuntament de Rubí reparteixi mascaretes a tota la població a través de les bústies de les llars dels rubinencs. Juan José Giner, secretari general de la formació, ha explicat en una roda de premsa virtual que aquest repartiment hauria de fer-se a tota la població en general i no només als més vulnerables. La setmana passada, el consistori va repartir mascaretes infantils i a partir de la setmana vinent ho farà entre la gent gran. Giner creu que cal posar per davant l’interès general i posa en dubte que l’Ajuntament tingui en compte aquest principi: “Creiem que s’ha jugat amb l’ètica pública. El repartiment de mascaretes s’ha fet amb bona fe o per rendiment polític”.

Giner també ha demanat a l’Ajuntament que publiqui al portal web dades fiables sobre els contagis, les defuncions i les altes per COVID-19 i critica que el consistori no estigui informat a la ciutadania de l’afecció de l’epidèmia: “Si mires el web de l’Ajuntament, a Rubí no hi ha coronavirus”. També ha demanat un acte institucional en homenatge a les víctimes, fet que ja va anunciar el plenari la setmana passada.

Per últim, el portaveu del PP ha tingut paraules d’homenatge per la tasca realitzada a la ciutat de la Unitat Militar d’Emergències i considera que hi ha hagut una “espècie de reconciliació entre l’exèrcit i molta part de la població”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre