Rubí Acull vol impulsar una Fira Solidària d'Art virtual per ajudar les persones migrades de la ciutat
Cultura | 4 de maig de 2020

REDACCIÓ
L'entitat rubinenca Rubí Acull es proposa impulsar una Fira Solidària d'Art per tal d'aconseguir els ingressos que altres anys aconseguien amb la venda de roses i altres productes durant la diada de Sant Jordi. Uns diners que ajuden a l'entitat a fer projectes de difusió i formació per ajudar de forma directa a col·lectius de persones refugiades i migrades. En aquest cas, Rubí Acull ha explicat que tots els diners recaptats aniran destinats a cobrir necessitats bàsiques de persones refugiades, migrades o en demanda d'asil que viuen a Rubí.

Per tal de fer possible aquesta fira, l'entitat demana a artistes i artesans que donin alguna obra a l'entitat abans del 20 de juny, indicant el preu real de la peça i el preu solidari que s'ha marcat per a l'ocasió. També és necessari que els artesans i artistes indiquin la tècnica utilitzada i afegir una petita descripció, a més d'adjuntar una fotografia general de la peça i un màxim de sis imatges que il·lustrin detalls o diferents perspectives. La documentació es pot fer arribar al correu electrònic coordinaciorubiacull@gmail.com amb el nom real o artístic i 'Fira Solidària d'Art' al missatge.

Les fotografies enviades s'exposaran a partir del 20 de juny a les xarxes socials de l'entitat creant una exposició virtual que servirà perquè qui vulgui pugui fer la compra de les obres fins al 23 de juliol, data de la nova diada de Sant Jordi. Entre el 23 i el 25 de juliol les peces s'exposaran físicament en un espai encara per concretar. Les peces no venudes es retornaran als seus autors.
Cartell promocional de l'activitat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments