L’Ajuntament impulsa diverses actuacions musicals als terrats d’edificis municipals de Rubí
La primera està prevista el 16 de maig, serà una actuació de Carolina Alabau al terrat de l’Escardívol
Cultura | 6 de maig de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí impulsa a partir del 16 de maig un cicle d’actuacions a càrrec d’artistes locals que s’iniciarà als terrats de diversos edificis de la ciutat. Es tracta d’una mostra de suport al sector de les arts, un dels més castigats per les restriccions que ha imposat l’actual situació d’emergència sanitària.

La proposta porta per títol envelaRts i consistirà en petites actuacions, senzilles però de qualitat, en què l’artista tindrà tot el protagonisme i comptarà amb l’única companyia d’un envelat. Els espectacles començaran en la fase 1 del desconfinament als terrats dels edificis municipals i es programaran durant el cap de setmana, a partir de les 20.15 h, just després dels aplaudiments.

Es tracta d’un projecte obert que anirà prenent forma a mesura que avancin les diverses etapes del desconfinament. Les primeres actuacions no tindran públic presencial, més enllà del veïnat proper que pugui gaudir de la música, però es transmetran a través de les xarxes socials municipals en directe. Més tard, el consistori vol traslladar els espectacles a les places i els carrers de la ciutat.

La primera de les actuacions està prevista el 16 de maig amb un concert de Carolina Alabau al terrat de l’edifici de l’Escardívol. “Volem donar un cop de mà als professionals, reconèixer el talent local i utilitzar les arts per tornar a projectar les emocions, per llençar un missatge d’agraïment i escalf a la ciutadania que animi el desitjat retorn a la normalitat”, ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.
Carolina Alabau serà la protagonista del primer concert als terrats. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments