Rubí Jove organitza diverses activitats a través del seu Instagram
Cultura | 11 de maig de 2020

REDACCIÓ
Fins al 19 de juny, Rubí Jove organitza una nova edició del programa d’activitats ‘La primavera la sang altera’, a través del qual de forma anual promou coneixements, hàbits i conductes que contribueixen a millorar la salut dels joves de la ciutat.

El confinament ha obligat a adaptar el format de la programació, que es farà íntegrament a través de l’Instagram de @rubijove. Es tractaran temes com la gestió de la salut emocional, els usos i riscos de les pantalles i Internet i els hàbits saludables en l’àmbit de l’alimentació, l’esport i la higiene personal. Durant els dies que duri la programació, Rubí Jove anirà plantejant al seu Instagram preguntes, jocs i reptes al voltant de totes aquestes qüestions, incentivant la reflexió i la participació. Tots els continguts es publicaran posteriorment a la pàgina web de Rubí Jove.

Pel que fa al servei que s’ofereix habitualment de forma presencial a l’Espai Jove Torre Bassas, es manté part de l’activitat essencial en línia, com ara l’assessoria laboral jove, el consultori sexual i de parella, el punt jove LGTBI+ i el servei d’assessorament i orientació formativa. També organitza videoconferències amb usuaris per realitzar diferents activitats.
Cartell promocional de l'activitat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments