Rubí d’Arrel i el CRAC impulsen el joc ‘Esclat de primavera’ per descobrir l’entorn natural
Cultura | 11 de maig de 2020

REDACCIÓ
Les entitats Rubí d’Arrel i el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) proposen un joc destinat a totes les edats per divulgar els grans espais naturals i rurals, així com la flora i la fauna que hi ha a Rubí. Sota el títol ‘Esclat de primavera’, a través de les xarxes socials, les dues entitats han impulsat aquest joc no competitiu que està destinat a les famílies rubinenques i que començarà aquest dimarts i tindrà una freqüència diària fins al 29 de juny, un total de 50 dies. L’objectiu final del joc és aprendre i descobrir tot allò que els rubinencs tenen a prop de casa i passar una bona estona.

Hi haurà una cinquantena de preguntes sobre la natura de l’entorn de Rubí, que es penjaran cada dia a les 9 h a les xarxes socials de Rubí d’Arrel i el CRAC (Facebook i Instagram). Les respostes es podran donar fins a les 21 h i es podran acompanyar d’imatges relacionades amb el tema. A partir d’aquesta hora, les dues entitats donaran la resposta.

D’altra banda, les entitats volen que els participants enviïn fotografies sobre els elements que veuen quan surten a passejar o a fer esport, que es poden penjar a les xarxes etiquetant a Rubí d’Arrel i el CRAC. Quan acabi el joc, els organitzadors faran una tria de les millors fotografies i faran una exposició al CRAC que s’obrirà quan es pugui recuperar l’activitat habitual.

Quan acabi el joc, el 29 de juny, es repartirà entre les persones que més hagin participat i interactuat amb la iniciativa unes publicacions d’interès i guies de flora i fauna molt didàctiques.
L'objectiu del joc és descobrir la natura rubinenca. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments