Sr. Chen i Diego Diec enceten un cicle de vermuts musicals al CRAC
Cultura | 13 de maig de 2020

REDACCIÓ
El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha organitzat un cicle virtual de vermuts musicals amb un concert i una sessió de DJ tots els dissabtes a l’hora del vermut. El cicle s’inicia aquest dissabte amb les actuacions del reconegut músic rubinenc Sr. Chen i de Diego Diec, integrant de 3manyonkies.

L’actuació musical es farà el 16 de maig i es repetirà tots els dissabtes durant les properes nou setmanes, el que suposa 9 concerts i 9 sessions de DJ per gaudir dels artistes, del vermut i de la ‘cibercompanyia’, a més de poder donar suport als músics i al CRAC. Les sessions es podran seguir per Internet a través del canal de Youtube del CRAC a partir de les 12.30 h i estaran realitzades i presentades per les Mamarrachas, el grup impulsor de l’esdeveniment.

Els vermuts funcionaran amb un sistema de taquilla inversa per tal que els espectadors puguin fer aportacions econòmiques. Es podrà fer a través del número de compte ES14 3025 0014 0514 0001 9563 o bé a través de l’enllaç que es penjarà durant la transmissió de l’esdeveniment a la descripció.
Sr. Chen.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos