Es reprenen les obres de l’skatepark de Can Sant Joan i les noves pistes de petanca de Can Rosés
Actualitat | 18 de maig de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha decidit reprendre les obres d’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan i els treballs per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades a Ca n’Oriol i que hauran d’anar a la zona esportiva de Can Rosés. Les dues accions es van aturar el 16 de març i estan en un període avançat dels treballs.

Les obres d’ampliació del parc de patinatge suposaran un augment de la superfície destinada a aquesta pràctica esportiva, amb un circuit per a diferents nivells i zones d’estada pels acompanyats i pel descans. Només falta executar el paviment de formigó de la zona patinable, pavimentar la connexió entre el nou skatepark i l’antic, col·locar el mobiliari urbà i l’enllumenat. Es calcula que les obres estaran acabades en poc més de dos mesos.

Pel que fa al trasllat de les pistes de petanca que ara hi ha a Ca n’Oriol, falta executar la base per col·locar les casetes i fer les pistes de petanca, a més de col·locar el mobiliari urbà i instal·lar la il·luminació. Les obres es finalitzaran en un termini d’aproximadament un mes i mig.

Pel que fa a les obres aturades del carrer Verge de Lourdes i els treballs per realitzar una plataforma sobre el talús del camp de futbol 25 de Setembre, l’Ajuntament està treballant per poder reiniciar-les a principis de juny.
En poc més de dos mesos acabaran les obres d'ampliació de l'skatepark. / Localpres-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos