Comencen les obres per instal·lar un bar al pavelló de La Llana
Actualitat | 19 de maig de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns dues obres del Pla d’inversions financerament sostenibles: la instal·lació d’un bar al pavelló de La Llana i la reparació de les cornises de diversos pavellons del cementiri. Es tracta dels primers projectes impulsats des que es va publicar el decret d’alarma.

A La Llana, la intervenció permetrà separar i delimitar la zona destinada al bar de l’equipament i preparar-la per una futura concessió de l’activitat de bar. Es preveu un tancament interior que el separi, amb un accés directe des del vestíbul i un altre des de l’exterior, per tal que funcioni de forma independent al pavelló. L’actuació anirà a càrrec de l’empresa B28 Construccions per un import de 85.707,78 euros i està previst que tingui una durada de dos mesos.

Pel que fa a l’obra del cementiri, es repararan les cornises de nou pavellons de nínxols, unes obres que executa la mateixa empresa per un import de 50.047,57. Les obres consisteixen en substituir les peces de coronació de façana dels edificis, reforçar la impermeabilització i fer una neteja general de les cobertes.
Pavelló de La Llana.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Rubí comença la nova etapa de la represa