El programa intergeneracional ‘Memòria Viva’ continua en marxa
Cultura | 20 de maig de 2020

REDACCIÓ
Miquel Raso explica la relació entre Rubí i el carbó en el primer audiovisual.
Les persones grans que participen al programa d’intercanvi generacional ‘Memòria Viva’ mantindran en marxa el projecte tot i el confinament a través de diversos vídeos. Els enregistraments es podran consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Rubí i a les xarxes socials municipals.

La proposta es desenvolupa des del Servei de Gent Gran Activa en col·laboració amb el Museu Municipal Castell i vol potenciar la participació, la relació i la formació permanent de la gent gran, els infants i els joves del municipi i reduir la fragmentació social per edats i col·lectius diferenciats.

Diferents grups de gent gran que han viscut episodis vitals importants, com ara el franquisme, el protagonisme de les dones a la indústria o el procés migratori, comparteixen les seves experiències amb infants i joves del municipi. Cada dues setmanes es publicarà un audiovisual que es farà arribar als joves i infants i a la ciutadania en general sobre curiositat sobre el passat de Rubí i altres esdeveniments històrics. El primer enregistrament es pot visualitzar al Canal de Youtube de l’Ajuntament, tracta sobre el carbó a Rubí i va a càrrec de Miquel Raso. Els vídeos han estat enregistrats per la gent gran des de casa seva amb els seus propis mitjans tècnics.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats