Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Actualitat | 21 de maig de 2020

REDACCIÓ
A la ciutat ja hi ha 2.199 casos de persones diagnosticades amb coronavirus segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Tot i que ja fa prop d'un mes que el nombre de casos positius s'ha estancat, continua havent-hi nous casos de persones sospitoses, que no s'han fet el test o aquest ha sortit negatiu, però que han estat diagnosticats amb covid-19 per un facultatiu. En aquest mes de maig, s'han diagnosticat 15 casos positius i 504 sospitosos.

Del total de persones amb coronavirus des de l'inici de l'epidèmia, 522 han donat positiu a la prova PCR, la més fiable, mentre que 19 ho han fet amb un test ràpid. Del total de 541 positius, entre la PCR i el test ràpid, 372 són dones i 214 són homes. Pel que fa als casos sospitosos, se n'han diagnosticat 2.199, dels quals 1.097 són dones i 561 són homes.

Pel que fa a les dades de mortalitat, continua sense fer-se públic el nombre de defuncions a la ciutat. Al Vallès Occidental, des que va començar l'epidèmia han mort 1.292 persones amb coronavirus i és la tercera comarca amb més mortalitat de tota Catalunya per darrere del Barcelonès i el Baix Llobregat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments