Els Mossos desarticulen a Rubí un bar que servia de tapadora per vendre cocaïna
Actualitat | 9 de juny de 2020

REDACCIÓ
Al bar es va trobar droga i una arma de foc, a més de diners en metàlic. / Mossos d'Esquadra
Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Rubí, han detingut una dona de 33 anys i de nacionalitat hondurenya i dos homes de 24 i 47 anys i de nacionalitat pakistanesa per un delicte contra la salut pública, ja que utilitzaven el bar on treballaven, El Escondite, ubicat al carrer Nou, per traficar amb cocaïna. Els Mossos d’Esquadra creuen que era un punt important de venda de droga a Rubí.

La policia va tenir coneixement que en un local de Rubí s’hi podrien estar venent substàncies estupefaents i va iniciar una investigació per confirmar la veracitat de la informació. Els agents van comprovar que el local rebia constants visites i que la gent que hi sortia portava cocaïna a sobre. La cadència de visites era continua i ininterrompuda en el temps, fins al punt que el local va acabar sent un punt de trobada de persones addictes, que eren els principals clients del bar. Els agents van descobrir que el local estava gestionat per tres persones, una dona i dos homes, un d’ells el propietari del bar, i que el local servia de tapadora per la venda de droga.

El 3 de juny, els Mossos van fer un dispositiu en el local amb l’objectiu d’intervenir les substàncies estupefaents i detenir els presumptes traficants de droga. A l’interior del bar, es van intervenir 17 grams de cocaïna, una arma llarga, 208 euros i altres objectes relacionats amb la venda de drogues. A més, la Policia Local, que va fer una inspecció administrativa, també va detectar diverses irregularitats.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial el 6 de juny i el jutge va decretar l’ingrés a presó pels dos homes i llibertat amb càrrecs per la dona.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments