Un grups d’alumnes de Maristes desenvolupa una aplicació per localitzar les mascotes perdudes
Actualitat | 12 de juny de 2020

REDACCIÓ
L'aplicació es pot descarregar en telèfons Android i iOS.
El projecte ha guanyat un guardó de la Fundació.CAT i opta al premi d’aplicacions del Mobile World Capital
Un grup d’estudiants de 4t d’ESO de Maristes Rubí ha desenvolupat un projecte que té com a objectiu facilitar la localització de les mascotes perdudes a través d’eines digitals. Porta per títol ‘FindMyPet’ i ha guanyat el segon premi al millor web de parla no catalana de la Fundació.CAT d’entre les 500 iniciatives presentades.

El projecte que van presentar al concurs els alumnes de Maristes és una web per ajudar les persones que hagin perdut les seves mascotes i per rescatar animals abandonats. Però els estudiants no han volgut que el projecte es quedi únicament en un portal web i també han implementat una aplicació digital. Així, a través de ‘FindMyPet’, les persones que trobin una mascota abandonada o perduda poden accedir a l’aplicació i comunicar-ho. A través de la geolocalització, la persona que hagi perdut l’animal pot veure si alguna persona propera ha trobat la mascota. L’aplicació es pot descarregar tant per a mòbils Android com iOS.

Aquesta aplicació ha estat seleccionada com a finalista del concurs de desenvolupament d’aplicacions de l’empresa Mobile World Capital. El guanyador del premi es donarà a conèixer el 17 de juny en una cerimònia que es podrà seguir en directe pel web www.findmypet.cat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments