La plataforma Rubí sense abocadors demana convocar de forma urgent la mesa d’abocadors
Actualitat | 12 de juny de 2020

REDACCIÓ
Rubí sense abocadors ha demanat a l’Ajuntament que convoqui de forma urgent la mesa d’abocadors per poder tractar els temes relacionats amb la possible obertura de Can Balasc, les al·legacions que s’han de presentar i l’activitat que hi ha hagut a Can Balasc i a Can Carreras durant els darrers mesos.

Amb l’estat d’alarma, els tràmits administratius per l’obertura de Can Balasc van quedar aturats, però el comptador va tornar a posar-se en marxa l’1 de juny. El consistori està enviant notificacions del tràmit a les persones interessades de la proposta de resolució favorable de l’Ajuntament i ara aquestes tenen un termini de 15 dies per presentar al·legacions. El problema amb el qual s’estan trobant aquestes persones és que han de presentar la documentació a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) demanant cita prèvia, però les cites que es donen són pel juliol, fora de termini. Per aquest motiu, la plataforma demana a l’Ajuntament que habiliti un altre espai per facilitar el registre de les al·legacions en termini.

D’altra banda, Rubí sense abocadors també alerta que durant el confinament els veïns han detectat un increment considerable de trànsit de camions a Can Balasc i a Can Carreras i activitat a l’extractiva Tejala, que és molt a prop de Can Balasc.
Els tràmits administratius per obrir l'abocador de Can Balasc ja s'han reprès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments