Es reprenen les obres d'urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes
Actualitat | 16 de juny de 2020

REDACCIÓ
Les obres d'urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes han tornat a començar aquesta setmana després que al març es van aturar amb motiu de l'epidèmia de coronavirus. Amb el projecte, que està inclòs al Pla d'inversions financerament sostenible, l'Ajuntament pretén millorar l'accessibilitat del tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid amb el soterrament de la línia de baixa tensió existent. També es millorarà la seva accessibilitat ampliant lleugerament les voreres.

D'altra banda, s'ha renovat la conducció de xarxa potable, es millorarà el ferm de la calçada, s'instal·larà nou enllumenat públic, es col·locaran bancs i papereres i es plantaran 13 tarongers.

Les obres van a càrrec de l'empresa Conspai per un import de 246.477,56 euros. Durant pràcticament tota l'actuació, es mantindrà el doble sentit de circulació al carrer de la Mare de Déu de Lourdes, tal com estava previst inicialment, tot i que s'haurà de tallar més endavant quan es duguin a terme unes tasques específiques. Es preveu que les obres acabin a finals d'estiu.
Les obres s'han reprès aquesta setmana. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats