Es reprenen les obres d'urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes
Actualitat | 16 de juny de 2020

REDACCIÓ
Les obres d'urbanització del carrer Mare de Déu de Lourdes han tornat a començar aquesta setmana després que al març es van aturar amb motiu de l'epidèmia de coronavirus. Amb el projecte, que està inclòs al Pla d'inversions financerament sostenible, l'Ajuntament pretén millorar l'accessibilitat del tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid amb el soterrament de la línia de baixa tensió existent. També es millorarà la seva accessibilitat ampliant lleugerament les voreres.

D'altra banda, s'ha renovat la conducció de xarxa potable, es millorarà el ferm de la calçada, s'instal·larà nou enllumenat públic, es col·locaran bancs i papereres i es plantaran 13 tarongers.

Les obres van a càrrec de l'empresa Conspai per un import de 246.477,56 euros. Durant pràcticament tota l'actuació, es mantindrà el doble sentit de circulació al carrer de la Mare de Déu de Lourdes, tal com estava previst inicialment, tot i que s'haurà de tallar més endavant quan es duguin a terme unes tasques específiques. Es preveu que les obres acabin a finals d'estiu.
Les obres s'han reprès aquesta setmana. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí