L’Ajuntament promou una ruta de tapes del 9 al 19 de juliol
Actualitat | 18 de juny de 2020

REDACCIÓ
Rubí tindrà una nova ruta de tapes entre el 9 i el 19 de juliol. L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç, promou un circuit gastronòmic sota el nom ‘Anem de tapes! Vens?’ a través del qual els restauradors oferiran tapa i beguda per 2,5 euros i mig. La iniciativa és una manera de donar suport al sector dels bars i restaurants locals que han hagut de tancar els establiments durant gairebé tres mesos a causa de l’emergència sanitària originada per la pandèmia de coronavirus. Els restauradors que vulguin participar poden inscriure’s enviant un correu a apg@ajrubi.cat fins al 22 de juny.

La iniciativa segueix l’èxit de la proposta ‘De tapes per la fira’: el consistori facilitarà la comunicació de l’esdeveniment i crearà un mapa amb totes les propostes de tapa dels restauradors que es podrà consultar al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

A diferència de la ruta de l’octubre, no hi haurà competició entre els restauradors i no s’escollirà la millor tapa. “Aquesta ruta sorgeix per impulsar el consum als bars i restaurants de la ciutat, un sector importantíssim per la ciutat que amb motiu de la covid-19 ha fet molts sacrificis pel bé comú”, assenyala l’alcaldessa de la ciutat, Ana M. Martínez.

‘Rubí, On visc, On compro. Vens?’
La proposta de ruta gastronòmica s’emmarca en una nova edició de la campanya ‘Rubí, on visc, on compro’, que des de l’any 2014 promociona el comerç local i reforça el sentiment de pertinença de la ciutadania a través de diferents suports: vídeos, cartell, xarxes socials i anuncis als mitjans.

Amb la desescalada després del confinament pel coronavirus, els establiments comercials i de restauració tornen progressivament a l’activitat, seguint les directrius de les autoritats sanitàries.

En aquest context, l’Ajuntament promou una nova campanya ‘Rubí, On Visc, On compro’ que convida a la ciutadania a retrobar-se amb els seus establiments de confiança. Amb l’afegitó, ‘Vens?’, la iniciativa mostra com el teixit comercial de la ciutat s’ha adaptat a les noves exigències sanitàries a través de les imatges d’allò que dona autèntic valor afegit als comerços de Rubí: les persones que hi treballen.
Imatge promocional de la campanya de comerç.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments