Ja es pot sol·licitar l’ajut per al pagament de l’IBI
Economia | 22 de juny de 2020

REDACCIÓ
Les persones residents a Rubí que estiguin obligades a pagar l’Impost de Béns Immobles poden sol·licitar un ajut per fer front a aquest pagament. El termini de presentació de les sol·licituds ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 31 de juliol.

Per optar als ajuts, cal estar empadronat a Rubí amb un mínim d’antiguitat d’un any en l’habitatge pel qual es demana l’ajut, ha de constituir la residència habitual i no es poden disposar d’altres propietats a excepció d’un aparcament, amb un valor cadastral que no superi els 12.000 euros o els 15.000 euros en cas que inclogui un traster. Si es tracta de béns rústics, el valor cadastral no pot superar els 5.000 euros. Les propietats d’altres finques que hagin estat adquirides per herència i on visquin familiars de primer grau tampoc computarà.

Per determinar l’ajut, es tindrà en compte els ingressos del sol·licitant i de la unitat familiar. Per optar-hi, s’han de situar entre els 12.748,37 euros per un únic membre i incrementant-se fins als 22.309,64 per a les famílies amb set membres o més. També cal estar al corrent dels pagaments a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social.

El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.
Els ajuts s'hauran de sol·licitar de forma telemàtica a la OAC amb cita prèvia. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous