Ja es pot sol·licitar l’ajut per al pagament de l’IBI
Economia | 22 de juny de 2020

REDACCIÓ
Les persones residents a Rubí que estiguin obligades a pagar l’Impost de Béns Immobles poden sol·licitar un ajut per fer front a aquest pagament. El termini de presentació de les sol·licituds ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 31 de juliol.

Per optar als ajuts, cal estar empadronat a Rubí amb un mínim d’antiguitat d’un any en l’habitatge pel qual es demana l’ajut, ha de constituir la residència habitual i no es poden disposar d’altres propietats a excepció d’un aparcament, amb un valor cadastral que no superi els 12.000 euros o els 15.000 euros en cas que inclogui un traster. Si es tracta de béns rústics, el valor cadastral no pot superar els 5.000 euros. Les propietats d’altres finques que hagin estat adquirides per herència i on visquin familiars de primer grau tampoc computarà.

Per determinar l’ajut, es tindrà en compte els ingressos del sol·licitant i de la unitat familiar. Per optar-hi, s’han de situar entre els 12.748,37 euros per un únic membre i incrementant-se fins als 22.309,64 per a les famílies amb set membres o més. També cal estar al corrent dels pagaments a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social.

El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.
Els ajuts s'hauran de sol·licitar de forma telemàtica a la OAC amb cita prèvia. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí