El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina es reprograma pel juliol
Actualitat | 22 de juny de 2020

REDACCIÓ
Cartell promocional de l'activitat.
El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina que estava previst amb motiu del Dia Internacional de les Dones tindrà lloc finalment el 2 de juliol a les 18 h a la Biblioteca. La proposta es va suspendre per l’emergència sanitària provocada per la covid-19 i ara s’ha trobat una data per reprogramar-la.

Dirigit per l’escriptora rubinenca Gracia Pérez, els assistents crearan petits relats des de les experiències personals, centrats en la igualtat i la llibertat. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a l’adreça de correu electrònic igualtat@ajrubi.cat. El cartell promocional de l’activitat recull la frase ‘Per un món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures’, de la marxista polonesa Rosa Luxemburg.

El Servei d’Igualtat està treballant per recuperar tantes activitats com sigui possible del programa creat per commemorar el 8 de març amb la voluntat d’oferir-les en breu a la ciutadania adaptant-les a les indicacions sanitàries de prevenció de contagis.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí