El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina es reprograma pel juliol
Actualitat | 22 de juny de 2020

REDACCIÓ
Cartell promocional de l'activitat.
El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina que estava previst amb motiu del Dia Internacional de les Dones tindrà lloc finalment el 2 de juliol a les 18 h a la Biblioteca. La proposta es va suspendre per l’emergència sanitària provocada per la covid-19 i ara s’ha trobat una data per reprogramar-la.

Dirigit per l’escriptora rubinenca Gracia Pérez, els assistents crearan petits relats des de les experiències personals, centrats en la igualtat i la llibertat. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a l’adreça de correu electrònic igualtat@ajrubi.cat. El cartell promocional de l’activitat recull la frase ‘Per un món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures’, de la marxista polonesa Rosa Luxemburg.

El Servei d’Igualtat està treballant per recuperar tantes activitats com sigui possible del programa creat per commemorar el 8 de març amb la voluntat d’oferir-les en breu a la ciutadania adaptant-les a les indicacions sanitàries de prevenció de contagis.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre