La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil
Economia | 23 de juny de 2020

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa una nova oferta formativa en línia d’un total de 250 cursos especialitzats en 16 categories i temàtiques diferents. Es tracta d’una formació dirigida als joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil de la Cambra (PICE) que podran triar cursos específics en sanitat, idiomes, informàtica i comunicacions, comerç, màrqueting, electricitat i electrònica o hostaleria i sector serveis, entre altres famílies professionals.

L’oferta es pot consultar a l’apartat web www.garantiajuvenil.cat/formacio-online. Els joves interessats es poden posar en contacte a través del correu electrònic formacio@cambraterrassa.org o emplenar el formulari de consultes del web www.garantiajuvenil.cat/contactar.

Represa de les activitats
D’altra banda, el PICE ja ha reprès les activitats presencials, tant pel que fa a les orientacions d’assessorament individuals, com en els cursos presencials.

El Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa és un programa d’orientació i integració laboral i educativa per a joves d’entre 16 i 29 anys que han decidit integrar-se al món laboral o educatiu. Poden participar tant els joves sense estudis, ni experiència laboral, com aquells que tenen titulació i experiència, però no tenen feina.

El programa també està adreçat a aquelles empreses interessades en contractar joves professionals formats dins d’aquest programa i que alhora podran accedir a les ajudes de la Cambra de Terrassa.
Alumnes del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Focs artificials, gegants, missa i música per celebrar la festa de Sant Pere en petit format
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí