La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa 250 cursos especialitzats dins el Programa de Garantia Juvenil
Economia | 23 de juny de 2020

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa una nova oferta formativa en línia d’un total de 250 cursos especialitzats en 16 categories i temàtiques diferents. Es tracta d’una formació dirigida als joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil de la Cambra (PICE) que podran triar cursos específics en sanitat, idiomes, informàtica i comunicacions, comerç, màrqueting, electricitat i electrònica o hostaleria i sector serveis, entre altres famílies professionals.

L’oferta es pot consultar a l’apartat web www.garantiajuvenil.cat/formacio-online. Els joves interessats es poden posar en contacte a través del correu electrònic formacio@cambraterrassa.org o emplenar el formulari de consultes del web www.garantiajuvenil.cat/contactar.

Represa de les activitats
D’altra banda, el PICE ja ha reprès les activitats presencials, tant pel que fa a les orientacions d’assessorament individuals, com en els cursos presencials.

El Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa és un programa d’orientació i integració laboral i educativa per a joves d’entre 16 i 29 anys que han decidit integrar-se al món laboral o educatiu. Poden participar tant els joves sense estudis, ni experiència laboral, com aquells que tenen titulació i experiència, però no tenen feina.

El programa també està adreçat a aquelles empreses interessades en contractar joves professionals formats dins d’aquest programa i que alhora podran accedir a les ajudes de la Cambra de Terrassa.
Alumnes del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre