L’Ajuntament impulsa una campanya promocional per reivindicar el color
Actualitat | 23 de juny de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha iniciat una campanya promocional que té el color com a principal protagonista. Sota el nom ‘Color’ la iniciativa pretén impulsar accions en l’espai públic per transformar la ciutat.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, en una roda de premsa, la idea sorgeix del propi nom de la ciutat: “Hi ha només unes 20 ciutats al món que tenen nom de color i, en el nostre cas, el color va més enllà del sentit visual i també es refereix a la nostra diversitat i pluralitat”. La iniciativa compta amb la participació de l’escola municipal d’art i disseny edRa.

La primera de les accions ha estat el mural de la plaça de la Constitució, inspirat en el conte de la Caputxeta Vermella i que ha pintat l’artista rubinenc Urih, de l’entiat Petados Crew. “Per un artista urbà, poder pintar aquesta paret és una meravella”, ha explicat el grafiter local.

Per l’alcaldessa, “omplir els carrers de colors justament ara, després de tres mesos de confinament, també és tornar a la vida als carrers per rebre de nou els veïns i veïnes”.

La propera acció prevista és la creació d’un tapís de colors a la plaça de Pere Esmendia, però de cara al futur es preveu fer diverses accions com un monument al color, el festival Full Colors, la recuperació del Mixing Colors, el projecte Murs Lliures, ajudes per millorar les façanes amb colors o un Congrés de Colors, entre altres.
El mural de la plaça Constitució ha estat dibuixat per l'artista rubinenc Urih. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments