Tallers i tutorials en línia per aprendre a reparar aparells elèctrics
Actualitat | 23 de juny de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament torna a engegar els Ecotallers en clau de Re per tal d’oferir a la ciutadania eines per aprendre a allargar la vida dels recursos i evitar la generació innecessària de recursos.

Seran un seguit de sessions virtuals que inclouen dos formats: tallers en línia amb inscripció prèvia i vídeos tutorials sobre petites reparacions, que es penjaran al canal de Youtube de l’Ajuntament.

El cicle començarà el 30 de juny a les 18 h amb un taller de compostatge casolà. El 13 de juliol es difondrà un vídeo tutorial de manteniment de bicicletes i del 6 al 10 de juliol s’han programat diverses píndoles sobre com evitar el malbaratament alimentari. Els restaurants La Popular, L’Artesana i Umami han preparat videoreceptes que es penjaran a Youtube. A més, Bodegues Rosàs oferirà un videotutorial sobre vins ecològics.

La segona quinzena de juliol estarà dedicada a la reparació d’aparells de la llar i el 23 de juliol hi haurà una sessió sobre manteniment i reparació de frigorífics i congeladors.

El Servei Educatiu de Residus, que s’encarrega dels tallers, està treballant de car a una proposta a partir del setembre.
Els audiovisuals segueixen l'esperit del Dimecres manetes de reparació d'electrodomèstics.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències