Revetlla inèdita amb poques activitats i sense incidents
Actualitat | 25 de juny de 2020

REDACCIÓ
Rubí va viure dimarts una revetlla singular, marcada per les mesures de seguretat i sense moltes de les activitats tradicionals. Tot i això, es va poder mantenir l’arribada de la Flama del Canigó. També es va fer un concert musical, a càrrec d’Empty Cage, tot i que només es va poder seguir en directe per l’Instagram de l’Ajuntament. No hi va haver, però, raval de foc, ni foguera ni actuacions musicals a l’Escardívol.
Una quinzena de membres de la Colla de Diables de Rubí van anar fins a l’Ajuntament per portar la Flama del Canigó a les autoritats. Es va fer un minut de silenci per les víctimes de la covid-19 i es va llegir el manifest.

Després, l’entitat local va protagonitzar un espectacle de foc a la plaça de l’Ajuntament, que es va tancar per evitar l’afluència de públic.

Més tard, va ser el torn del concert del grup Empty Cage, format per Sergi Estella i Gerard Tort i que va tenir lloc al pati del Castell sense públic. L’actuació es pot reviure al canal de Youtube de l’Ajuntament, on també es poden veure els actes de la revetlla.

Sense incidents greus
La revetlla va transcórrer sense incidents greus, la Policia Local va registrar algun foc en papereres i contenidors, petits incendis de vegetació forestal, un cas d’un element pirotècnic que va entrar en un domicili i queixes pel soroll provinent de festes o establiments de restauració. Pel que fa a les assistències als CAP, consten dues atencions per cremades, un tall, dos impactes de petards als ulls i un cop al cap.
La lectura del manifest es va fer dimarts a la nit a la plaça de Pere Aguilera, que estava tancada al públic. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments