Primera assemblea dels pensionistes i Rubí Sanitat després de l’aturada pel confinament
Es convoquen concentracions de suport als sanitaris cada dijous al migdia als CAP Anton de Borja i Sant Genís
Actualitat | 25 de juny de 2020

REDACCIÓ
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí, així com la plataforma Rubí Sanitat, van reprendre dimarts al matí les assemblees obertes a la plaça Pere Aguilera, després dels tres mesos d’aturada pel confinament a causa de la pandèmia de coronavirus. La lluita per unes pensions dignes per a tothom i uns serveis públics de qualitat són els motius que van motivar aquests col·lectius a organitzar-se i mobilitzar-se.

En aquesta primera assemblea postconfinament, des de Rubí Sanitat han assenyalat que l’epidèmia ha evidenciat molt clarament les grans mancances de la sanitat pública fruit de les continues retallades des de fa anys així com també la situació de les residències de la gent gran. La plataforma ha apuntat que treballen amb la voluntat de fer un pas més i deixar d’existir com a Rubí Sanitat, per tal de crear una plataforma única formada per diferents entitats que vulguin lluitar pels serveis públics de qualitat, i especialment per la sanitat pública, un servei que afecta tota la ciutadania.

Pel que fa al col·lectiu de pensionistes, aquest va acordar per majoria integrar-se en el Pla de Xoc Social, un moviment que s’està gestant des de fa unes setmanes a Rubí, a partir de reunions tots els dilluns al CRAC.
Les assemblees continuaran fins tots els dimarts al matí fins a l’agost i cada dijous a les 12 h també es faran concentracions davant els centres d’atenció primària Anton de Borja i Sant Genís.
Les trobades tenen lloc cada dimarts al matí a la plaça Pere Aguilera. / C.D.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments