Més de 3.500 positius i sospitosos a Rubí
Rubí és la ciutat gran menys afectada per l’epidèmia de tot el Vallès Occidental
Actualitat | 25 de juny de 2020

REDACCIÓ
El nombre de contagis disminueix, però encara n’hi ha. / Arxiu
Rubí ja acumula 3.637 persones que són positives o sospitoses per coronavirus des que el mes de març es va estendre l’epidèmia de covid-19. En els darrers dies, el ritme de contagis s’ha alentit, però encara hi ha nous positius i sobretot persones sospitoses.

Segons les dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS), a Rubí hi ha 557 persones que han donat positiu en una prova PCR o altres tests. Pel que fa a les persones sospitoses, els metges han diagnosticat coronavirus a 3.080 persones.

Tot i això, de les grans ciutats del Vallès Occidental, Rubí és la menys afectada per l’epidèmia, amb una taxa de contagis de 82,19 per cada 10.000 habitants. Aquestes dades estan molt per darrere de Cerdanyola, que amb una taxa de 112,58 és la més afectada. Sant Cugat té una taxa de 100,8; Sabadell, de 98,92 i Terrassa de 87,46.

Pel que fa a les defuncions, la Generalitat només ofereix les dades comarcals. Al Vallès Occidental han mort 1.420 persones amb coronavirus, de les quals 6 s’han produït durant la darrera setmana. El Vallès Occidental és la tercera comarca amb el nombre més gran de defuncions, per darrere del Baix Llobregat i del Barcelonès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports