Nova trobada de la Mesa pel Dret a l’Habitatge
Actualitat | 26 de juny de 2020

REDACCIÓ
La Mesa pel Dret a l’Habitatge es va tornar a reunir dilluns després de mesos aturada per la situació sanitària. La trobada va servir per informar sobre l’estat de l’operatiu d’emergència que va posar en marxa el Servei d’Habitatge per abordar els efectes de la pandèmia, compartir la situació viscuda i preveure les problemàtiques futures.

Durant els últims mesos, l’Oficina Local d’Habitatge ha atès a la ciutadania de forma no presencial per donar resposta a les situacions sobrevingudes arran de la crisi. S’han posat en marxa tres línies telefòniques que han rebut més de 1.700 trucades. Les consultes estaven principalment vinculades a les línies d’ajuts i suport al pagament del lloguer i a les diferents moratòries que s’han impulsat des de les administracions.

A la reunió, també s’ha explicat com es pensa donar continuïtat a les demandes de la ciutadania un cop ha finalitzat l’estat d’alarma: “Han estat tres mesos en què moltes famílies s’han vist colpejades pels efectes de la pandèmia a escala econòmica i social i ara cal veure com afrontem aquests casos de vulnerabilitat nova o creixent”, ha explicat la regidora d’Habitatge, Ànnia García.

La segona setmana de juliol tornarà a haver-hi una nova trobada de la Mesa pel Dret a l’Habitatge per tractar el procés participatiu del Pla local d’Habitatge, que està previst que es posi en marxa durant els propers mesos.
La mesa va tenir lloc al Rubí Forma. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre