La Ràbia porta una jornada plena d’orgull al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals
Cultura | 26 de juny de 2020

REDACCIÓ
El CRAC està situat al carrer Sant Joan. / Arxiu
Sota el títol ‘La Ràbia ens porta una jornada plena d’orgull’, el col·lectiu la Ràbia organitza aquest dissabte 27 de juny al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) una jornada amb tallers, música i espectacles per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

La jornada arrencarà a les 11.30 h amb un taller de creació de Binders (els participants hauran de portar una samarreta ajustada per crear el Binder) i continuarà amb un vermut-on rabiós, on La Ràbia i Las Mamarrachas donaran la nota per l’orgull.

Ja a la tarda, a les 18.30 h, tindrà lloc un bingo musical, amenitzat per DJ Miry Deluxe i DJ Peluda, mentre que a les 20 h serà el moment d’una perfomance de Drag’s amb Las Marikarmen.
Tallers diversos

D’altra banda, el centre continua oferint tallers diversos com ara els de bateria, guitarra, ukelele, autodefensa feminista, Aikido, Krav Maga, Baix, llengua de signes i ioga.

Escola d’acció social crítica i transformadora
El CRAC també està organitzant la tercera edició de l’Escola d’acció social crítica i transformadora, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de juliol amb el títol ‘Per una acció social emancipadora!’ i que anirà a càrrec de la Coordinadora Balandre. Les inscripcions ja estan obertes a la web del CRAC.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous