Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
La nova instal·lació crearà un centenar de llocs de feina directes
Actualitat | 29 de juny de 2020

REDACCIÓ
La multinacional Amazon obrirà a la tardor una nova estació logística a Rubí, des d'on es repartiran paquets de l'empresa als seus clients. La notícia es va fer pública a principis d'any, però faltava la confirmació oficial de l'empresa.

La instal·lació tindrà 25.540 metres quadrats i estarà ubicada al polígon de Can Rosés i crearà 100 llocs de treball directes i 200 indirectes, ja que l'empresa treballarà amb nou companyies de lliurament independents per proporcionar lliuraments ràpids i fiables. Les entregues es faran als municipis de l'àrea de Barcelona i els municipis propers com Rubí, Sant Cugat o Castellbisbal.

L'alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha donat la benvinguda a l'empresa i creu que és un pas més per consolidar la vocació industrial de la ciutat: "És un motiu d'orgull que una empresa de la magnitud d'Amazon hagi vist els nombrosos avantatges que suposa recalar a la nostra ciutat i desitgem que la seva presència representi un nou impuls econòmic per Rubí".

Aquest serà el quart centre d'Amazon a Catalunya, després d'obrir les instal·lacions del Prat, Martorelles i Castellbisbal.
Imatge virtual del centre logístic que obrirà a la tardor.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous