Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments
Les condicions de sortida són 62 dies per any treballat més 500 euros per cada any
Actualitat | 29 de juny de 2020

REDACCIÓ
La darrera reunió de la mesa de negociació de Continental, que es va celebrar la setmana passada, va finalitzar amb un principi d’acord sobre el pla de sortida dels treballadors de les dues plantes de Rubí, un acord que haurà de ser ratificat aquest dimecres en les assemblees dels treballadors.

El principi d’acord preveu un pla de prejubilacions per a les persones que tinguin més de 55 anys en el moment de la sortida i, mitjançant un conveni especial amb la Seguretat Social, se’ls complementarà la prestació fins a arribar entre el 80% i el 100% del salari, en funció de l’edat. Per a la resta dels treballadors, s’han pactat unes indemnitzacions de 62 dies per any treballat amb un màxim de 44 mensualitats. També s’ha acordat una quantitat de 500 euros per any treballat més un lineal de 1.000 euros per a tota la plantilla.

CCOO d’Indústria del Vallès Occidental valora de forma positiva aquest principi d’acord, ja que s’han aconseguit unes bones condicions per al conjunt de la plantilla. Ara, el sindicat demana a la direcció de la multinacional alemanya que treballi per reindustrialitzar la planta de Rubí, és a dir, buscar un comprador que optimitzi la fàbrica per a un nou negoci i puguin mantenir el màxim de llocs de treball possibles.
Els treballadors de Continental han d'acceptar l'acord dels sindicats i la direcció. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports