L’InFest sobreviu al coronavirus i se celebrarà al Castell el 16, 17 i 18 de juliol
Cultura | 30 de juny de 2020

REDACCIÓ
El Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí mantindrà la seva cinquena edició i se celebrarà entre els dies 16 i 18 de juliol.

Els organitzadors d’aquest ja mític festival rubinenc han pogut mantenir l’activitat, però amb un canvi d’ubicació. Si normalment l’InFest se celebrava al Celler, enguany ho farà a l’amfiteatre del Castell, un espai molt més ampli i diàfan que permet que les distàncies de seguretat siguin més fàcils de respectar.
Els assistents al festival hauran de dur mascareta i deixar un espai entre ells. També es recomana rentar-se sovint les mans i no abraçar les mítiques cuques, que són les encarregades de presentar el concurs.

Pel que fa al vot del públic, l’organització està treballant en alternatives telemàtiques per tal que els assistents puguin votar el curt que més els agrada i així atorgar el premi del públic.

A més de celebrar l’InFest, el 16 de juliol es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis Arkam al millor audiovisual del Vallès. Un jurat format per tres periodistes serà l’encarregat de triar el guanyador.

Anunci de l’InFest
Per promocionar l’activitat, l’InFest ha publicat al seu canal de Youtube un anunci rodat a la plaça de Sant Pere amb la col·laboració de les colles de diables locals, els Castellers, l’Esbart Dansaire i Explosión Rítmica, a més de centenars de persones que van fer de figurants.

Es tracta d’una producció de la productora rubinenca La Lombarda que recrea una escena festiva, però de terror i gore, davant de l’Ajuntament sota el lema ‘L’InFest ja és tradició’.
El Festival Internacional de curts de terror, fantàstic i freak se celebrarà a mitjans de mes.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous