Rubí registra un únic cas positiu de coronavirus en la darrera setmana
A la ciutat ha 558 positius per covid-19 i 3.259 casos sospitosos
Actualitat | 2 de juliol de 2020

REDACCIÓ
La ciutat ha registrat únicament un cas positiu de coronavirus en la darrera setmana i ara hi ha 558 rubinencs que han donat positiu en una prova PCR, en un test ràpid o en una prova ELISA, les tres eines que s’utilitzen per detectar la covid-19 a Catalunya. Tot i això, els casos sospitosos, que no s’han fet la prova o bé aquesta ha donat negativa, continuen augmentant sense aturar-se. En només una setmana, s’han detectat 179 d’aquests casos, el que vol dir que hi ha 3.259 rubinencs sospitosos de tenir o haver tingut coronavirus. Les dades són de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS), que les actualitza a escala municipal de forma diària.

Amb aquestes dades a la mà, la taxa de contagis és de 82,32 positius per cada 10.000 habitants o el que és el mateix: 8 rubinencs de cada 1.000.

Pel que fa a les defuncions, la Generalitat només proporciona xifres comarcals. Al Vallès Occidental han mort 1.421 persones amb covid-19, però en la darrera setmana només s’ha produït una defunció. És la tercera comarca amb més mortalitat de coronavirus a Catalunya.
El ritme de positius continua pràcticament estancat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports