L’Ajuntament té una quarantena de treballadors contractats amb un pla d’ocupació
Economia | 3 de juliol de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha contractat 43 persones per fer diverses tasques a l’administració a través del pla d’ocupació Treball i Formació, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les contractacions, que oscil·len entre els sis mesos i l’any de durada, amb una jornada del 100%, ofereixen experiència laboral i, alhora, eviten que les persones contractades esdevinguin aturats de llarga durada.

Les persones contractades van començar a treballar a diferents serveis de l’administració local el 31 de desembre del 2019. Els contractes corresponent a diferents feines: agents cívics, administratius, oficials de primera i de segona de paletes i jardiners, oficials de segona de fusteria, serralleria i pintura, i peons de fusteria, serralleria, pintura, jardineria i construcció.

Els treballadors contractats responent a diferents perfils: homes i dones preferentment majors de 45 anys que no reben cap prestació, persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania i dones aturades.

Per aquesta edició del programa Treball i Formació, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Rubí una subvenció de 630.919,68 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 164.536,73 euros.
El consistori ha contractat 43 persones a través d’un pla d’ocupació. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí