Comencen les obres de l’enllumenat dels polígons de Cova Solera i Can Jardí
També s’ampliarà el pont de Cova Solera per fer un pas de vianants i un carril bici
Actualitat | 6 de juliol de 2020

REDACCIÓ
Els polígons industrials de Cova Solera i Can Jardí disposaran de nou enllumenat aquesta tardor, una mesura que afectarà les prop de 350 empreses ubicades en aquests espais i on treballen unes 3.800 persones.

El projecte forma part del Pla de Modernització dels Parcs d’Activitat Empresarial impulsat per la Diputació de Barcelona. Rubí és una de les cinc ciutats de la demarcació que han rebut el finançament d’aquest ens supramunicipal d’entre els 19 projectes presentats.

El projecte duu per títol ‘Integració sostenible del paisatge industrial’ i inclou actuacions que són el resultat d’una enquesta duta a terme entre les empreses que desenvolupen la seva activitat en els dos polígons. Arran de l’opinió recollida es va decidir apostar per la renovació de l’enllumenat i l’ampliació del pont de Cova Solera amb la creació d’un carril destinat a vinents i bicicletes. “Volem que les millores es facin tenint en compte les necessitats de les empreses i escoltant les seves opinions i aquest projecte és fruit de la col·laboració amb les empreses i les associacions empresarials”, ha explicat Rafael Güeto, regidor de Serveis a l’Empresa.

El cost de l’obra suma 2.174.717,53 euros, dels quals 1.441.819,67 provenen de la subvenció de la Diputació de Barcelona. La previsió és que a finals de setembre els treballs estiguin finalitzats.
El polígon de Can Jardí renovarà el seu enllumenat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí