L’OAC comença a realitzar petits tràmits sense cita prèvia
Actualitat | 8 de juliol de 2020

REDACCIÓ
L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del centre de la ciutat ha començat a atendre tràmits senzills sense cita prèvia amb la intenció d’agilitzar l’atenció al ciutadà. Es tracta de tràmits senzills que no comporten una gran inversió de temps, com ara voltants i certificats.

El tancament del servei durant el confinament i la posterior obertura limitada amb cita prèvia ha provocat una acumulació de peticions de gestió. A més, l’equip d’atenció a la ciutadania s’ha anat reincorporant de manera gradual a mesura que s’ha avançat en el desconfinament i la finalització de l’estat d’alarma.

Ara mateix, l’OAC atén en horari intensiu de dilluns a divendres de 8 h a 14 h. Les cites s’han de reservar a través del sistema de cita prèvia. Cal una cita per tràmit, però no hi ha límit de petició de cites.

Un cop s’ha fet la reserva de cita, els usuaris reben un missatge de confirmació que conté un codi QR, que cal validar el dia de la cita a l’expenedor. Si no es disposa de l’identificador, la validació s’haurà de fer al taulell d’informació. Passats 10 minuts de l’hora de la cita, aquesta caduca.
Es millorarà l’enllumenat del polígon Can Jardí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí