Manel Llobregat serà el nou entrenador del Sènior Femení del CNR
Esports | 8 de juliol de 2020

REDACCIÓ
El nou tècnic del Femení, Manel Llobregat.
El Sènior Femení del Club Natació Rubí tindrà la temporada 2020-2021 un nou entrenador, Manel Llobregat, provinent del CN Terrassa. El fins ara tècnic del conjunt femení, David Martín, ha deixat el càrrec per motius personals. El club ha transmès el seu agraïment per la professionalitat i dedicació de Martín durant les temporades que ha estat al club.

La cancel·lació de totes les competicions esportives de waterpolo van provocar que la temporada esportiva de tots els equips del Club Natació Rubí acabés abans d’hora. El Sènior Femení va quedar en setena posició a Divisió d’Honor, mentre que el Sènior Masculí A va ser tercer a Primera Nacional. Pel que fa al Sènior Masculí B va quedar segon classificat a Primera Catalana i en el Màsters mixt la posició del club va ser 6è a la lliga catalana.

Pel que fa al triatló, també va veure frustrada la seva temporada. Només es van poder finalitzar les modalitats de duatló de muntanya i de carretera i en les dues el club milita a la Primera Divisió. En la de Muntanya, el Club Natació va quedar en 7è lloc i en la de Carretera, en 11a posició.

De la mateixa manera, l’equip de natació tampoc va poder acabar la temporada. Els resultats dels equips absolut, júnior i infantil només reflecteixen la primera part de la temporada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí