Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
La xifra d’afectats, entre positius i sospitosos, ja supera les 4.000 persones
Actualitat | 8 de juliol de 2020

REDACCIÓ
El nombre de casos positius de coronavirus ha tornat a augmentar significativament després que en els darrers set dies s’hagin registrat set casos nous. Les setmanes anteriors el ritme de contagis s’havia alentit fins al punt que entre el 24 de juny i l’1 de juliol només s’havia registrat un cas positiu.

Amb aquest augment, la xifra final de persones que han donat positiu per covid-19 a Rubí és de 565. Pel que fa al nombre de casos sospitosos de la malaltia, aquest també s’ha incrementat en 220 persones. Així, ara hi ha a la ciutat 3.479 persones sospitoses d’haver tingut o de tenir covid-19.

Per tant, el total d’afectació de l’epidèmia de coronavirus al municipi és de 4.044 persones.

Pel que fa a la taxa de contagi, que únicament té en compte els casos positius, aquesta se situa en 83,11 contagis per cada 10.000 habitants, la més baixa en relació a la resta de grans ciutats de la comarca com Sabadell, Terrassa, Sant Cugat o Cerdanyola.

Pel que fa al nombre de defuncions al Vallès Occidental, s’han produït 1.423 morts, de les quals dos han tingut lloc durant la darrera setmana.

Mascareta sempre
D’altra banda, davant de l’augment del risc d’un rebrot en diferents territoris de Catalunya, el govern de la Generalitat ha determinat que des d’aquest dijous els ciutadans hauran de portar obligatòriament la mascareta posada quan surtin de casa, independentment de la distància de seguretat.
Imatge de l’entrada del CAP Anton Borja.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports