Espectacle de teatre i cinema a la fresca a Ca n’Oriol
Cultura | 9 de juliol de 2020

REDACCIÓ
En el marc de la programació cultural de l’estiu, el consistori rubinenc ha programat per aquests pròxims dies un espectacle de teatre i una sessió de cinema a la fresca, que en aquesta ocasió tindran lloc al barri de Ca n’Oriol.

L’espectacle serà ‘Somnis de sorra’, una proposta escènica dins la programació del festival Teatre sense Teatre, que es representarà dissabte 11 de juliol a les 22 h a la plaça de Ca n’Oriol. ‘Somnis de Sorra’, a càrrec de la companyia Ytuquepintas, és un espectacle multidisciplinari que combina arts amb sorra, circ, música en directe, titelles de gran format i pintura ràpida.

Pel que fa a la projecció de cinema, aquesta tindrà lloc el 12 de juliol també a la plaça de Ca n’Oriol. El film que es podrà veure és ‘Malèfica: mestra del mal’, protagonitzada per l’actriu Angelina Jolie. El passi serà a les 22 h.

Per poder assistir a aquestes dues propostes cal reservar entrada a https://teatrelasalarubi.koobin.cat o bé a la taquilla ubicada a cada espai el dia de l’actuació.

Els espectacles són gratuïts, però l’aforament limitat seguint les mesures de seguretat sanitària, per això cal reservar l’entrada prèviament.
L'espectacle 'Somnis de sorra' es representarà a Ca n'Oriol.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador