Una trentena d’empreses locals han col·laborat per frenar l’epidèmia
La campanya ‘Gràcies Rubí’ ha recollit més de 34.000 elements de protecció
Economia | 15 de juliol de 2020

REDACCIÓ
Una trentena d’empreses rubinenques han col·laborat durant els darrers mesos per tal d’evitar la propagació de l’epidèmia de covid-19 amb aportacions de material o recursos econòmics a través de la campanya ‘Gràcies Rubí’ impulsada per l’Ajuntament.

Bates, mascaretes, ulleres, guants i gels desinfectants són algunes de les aportacions que han fet les empreses rubinenques fins a arribar a més de 34.000 elements. El consistori ha repartit aquestes aportacions entre les residències de gent gran de la ciutat, els treballadors del Mercat Municipal, agents de la Policia Local, clíniques veterinàries i altres col·lectius especialment vulnerables de la ciutat.

Pel que fa a les aportacions econòmiques realitzades per empreses s’han recollit 7.500 euros, que s’han destinat a comprar material sanitari de protecció.

L’Ajuntament de Rubí, per tal d’agrair la col·laboració de les empreses, està fent una ronda de visites a empreses i comerços per agrair-los el suport, encapçalades per l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Una de les visites es va realitzar a la fàbrica Eurofragance, que va lliurar gel hidroalcohòlic fabricat a la planta rubinenca. També es va visitar l’empresa Robin Hat, que va confeccionar milers de mascaretes, així com els comerços Herbolari de Rubí, Juma ElectroHogar i Marco Peluqueros. “Aquestes empreses ens han donat suport quan més ho necessitàvem i és just que els traslladem l’agraïment de la ciutadania”.
L’Ajuntament està fent visites institucionals a les empreses col·laboradores. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Arrenca la campanya de vacunació de la grip