Una trentena d’empreses locals han col·laborat per frenar l’epidèmia
La campanya ‘Gràcies Rubí’ ha recollit més de 34.000 elements de protecció
Economia | 15 de juliol de 2020

REDACCIÓ
Una trentena d’empreses rubinenques han col·laborat durant els darrers mesos per tal d’evitar la propagació de l’epidèmia de covid-19 amb aportacions de material o recursos econòmics a través de la campanya ‘Gràcies Rubí’ impulsada per l’Ajuntament.

Bates, mascaretes, ulleres, guants i gels desinfectants són algunes de les aportacions que han fet les empreses rubinenques fins a arribar a més de 34.000 elements. El consistori ha repartit aquestes aportacions entre les residències de gent gran de la ciutat, els treballadors del Mercat Municipal, agents de la Policia Local, clíniques veterinàries i altres col·lectius especialment vulnerables de la ciutat.

Pel que fa a les aportacions econòmiques realitzades per empreses s’han recollit 7.500 euros, que s’han destinat a comprar material sanitari de protecció.

L’Ajuntament de Rubí, per tal d’agrair la col·laboració de les empreses, està fent una ronda de visites a empreses i comerços per agrair-los el suport, encapçalades per l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Una de les visites es va realitzar a la fàbrica Eurofragance, que va lliurar gel hidroalcohòlic fabricat a la planta rubinenca. També es va visitar l’empresa Robin Hat, que va confeccionar milers de mascaretes, així com els comerços Herbolari de Rubí, Juma ElectroHogar i Marco Peluqueros. “Aquestes empreses ens han donat suport quan més ho necessitàvem i és just que els traslladem l’agraïment de la ciutadania”.
L’Ajuntament està fent visites institucionals a les empreses col·laboradores. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí