L’Ajuntament suspèn el Festival RRandom i la Festa Major del setembre per evitar rebrots de la covid-19
Cultura | 15 de juliol de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha decidit suspendre el Rubí Random Music Festival i la festa de retrobament que havien de tenir lloc al setembre, en substitució de la Festa Major, com a mesura de precaució davant la covid-19. Atenent les indicacions de les autoritats sanitàries, el consistori ha resolt cancel·lar tots aquells actes multitudinaris que puguin afavorir la transmissió del coronavirus, especialment ara que se n’han detectat rebrots a l’àrea metropolitana.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha comunicat la decisió aquest dimarts a tots els grups municipals. “És complicat renunciar a la feina feta i, sobretot, a la il·lusió que hi diposita tantíssima gent, però la nostra prioritat és garantir al màxim la seguretat de la ciutadania i de totes les persones que havien d’intervenir en aquests actes”, ha apuntat Martínez, qui ha assenyalat també que “havíem fet un esforç per adaptar el RRandom i la programació festiva del setembre a la situació d’emergència sanitària però, finalment, hem optat per evitar qualsevol risc, per mínim que fos”.

Tant el RRandom com la Festa Major havien de tenir lloc a finals de juny. La pandèmia de la covid-19, però, va portar l’Ajuntament a cancel·lar les dues propostes culturals. El festival de música es va ajornar fins després de l’estiu i, d’altra banda, es va començar a treballar en l’organització d’una festa de retrobament al setembre que recollís d’alguna manera aquells actes que no havien pogut fer les entitats locals per la suspensió de la Festa Major. Finalment, però, el consistori ha optat per anul·lar de manera definitiva totes dues propostes i evitar, d’aquesta manera, un factor de risc en la propagació de la covid-19.
Una part dels concerts del RRandom havien de tenir lloc a l’amfiteatre del parc del Castell. / Ajuntament - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències