Cinc alumnes de 8Temps participaran en el guardonat musical de Billy Elliot
Cultura | 24 de juliol de 2020

REDACCIÓ
A la foto, els directors de 8Temps i els infants del centre seleccionats. / Cedida
Cinc alumnes del Centre de Formació Artística 8Temps de Rubí han estat seleccionats per formar part de l’elenc del guardonat musical Billy Elliot, quan arribi l’any vinent a Barcelona.

Fa uns mesos, la productora de Billy Elliot El Musical va obrir una convocatòria per seleccionar els infants entre 8 i 13 anys que formaran part del repartiment de l’espectacle.

Al càsting de nens, es van presentar gairebé 600 aspirants amb formació en dansa, actuació i cant. Els alumnes de 8Temps Diego Martínez i Arnau González, que reben formació artística a l’escola rubinenca des de fa diversos anys, es van presentar i van superar el procés de selecció. Van ser escollits junt amb 13 nens dels 600 aspirants.

En el cas de les nenes, el càsting va aplegar 900 aspirants. Noa Wakely, Erika Ramos i Yaiza Ramos, també alumnes de 8Temps, van ser seleccionades per als papers femenins.

Des del centre, Santiago Granizal i Antonio Castillo, directors de 8Temps, han mostrat la seva satisfacció per la notícia i el seu orgull per l’elecció dels seus alumnes, que continuen amb la seva formació en el centre. També expliquen que estan desitjant que arribi l’estrena del Billy Elliot El Musical al teatre Tívoli de Barcelona.

Aquest espectacle, amb una producció milionària, ha triomfat durant més de dos anys en el Teatre Nuevo Alcalà de Madrid i va ser escollit com a millor musical pel públic en els Premis Broadway World España 2018. El musical narra la història del jove Billy, nascut a una ciutat del nord d’Anglaterra, on els homes practiquen boxa i treballen a la mina. A Billy, criat per un pare vidu, no li agrada la boxa sinó que està captivat per la gràcia i la meravella del ballet, per això amb fèrria determinació lluitarà per assolir els seus somnis, tornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí