Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Actualitat | 31 de juliol de 2020

REDACCIÓ
Font: Generalitat de Catalunya
Segons informa la Generalitat, des de divendres passat 24 de juliol fins a aquest divendres, Rubí ha registrat 56 nous casos positius en coronavirus, passant de les 588 a les 644 persones infectades, segons ha determinat un test o prova PCR. Fins a mitjans de juliol, la nostra ciutat s’havia escapat prou bé dels rebrots de l’epidèmia de Covid-19 que pateix Barcelona i part de la seva àrea metropolitana, però en els últims quinze dies els nous casos s’han disparat.

Pel que fa a les persones sospitoses de tenir coronavirus, aquestes han augmentat en 518, una xifra que gairebé dobla l’augment de la setmana passada i que situa el nombre de sospitosos en els 4.617 casos, davant els 4.099 de fa set dies. Aquests són casos de malalts amb símptomes als quals un metge ha diagnosticat com a infectat per coronavirus, però a qui no se li ha realitzat cap test o prova.

Per àrees bàsiques de Salut, el CAP Anton de Borja és el que està registra més casos de coronavirus durant aquesta epidèmia, amb 346 positius i 2.304 sospitosos. Per darrere, el CAP Mútua, amb 232 casos i 1.925 sospitosos i, en últim lloc, el CAP Sant Genís, amb 142 positius i 1.066 probables.

Pel que fa a les defuncions al Vallès Occidental, en la darrera setmana s’han produït tres morts per coronavirus. Des de l’inici de l’epidèmia de covid-19, han mort 1.431 persones a la comarca per aquesta malaltia.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador