El Rubí arrencarà la competició el 4 d'octubre al Municipal de Can Rosés davant el Júpiter
Esports | 12 d'agost de 2020

REDACCIÓ
Si l'epidèmia de coronavirus ho permet, la pilota tornarà a rodar en competició oficial a Can Rosés el 4 d'octubre. / Arxiu
El primer equip de la Unió Esportiva Rubí ja coneix quins seran els seus rivals a la propera temporada, un cop la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet pública l'agrupació dels diferents equips que disputaran la Primera Catalana. En la propera campanya en lloc de dos grups de 18 equips com fins a aquesta temporada, hi haurà 4 subgrups de deu equips cadascun.

El Rubí ha quedat emmarcat en el subgrup 1B, on també estan Les Franqueses, el Sant Cugat, l'Escola de Futbol Mataró, el Júpiter, el Sabadell Nord, la Unificació Llefià, l'Escola Esportiva Guineueta, el Parets i el Mollet. El primer rival del conjunt rubinenc serà el Júpiter en un partit que es disputarà el 4 d'octubre al Municipal de Can Rosés a les 12 h.

D'altra banda, en el subgrup 1A, els equips que competiran són el Vic Riuprimer, La Jonquera, el Bescano, l'Escala, el Tona, el Lloret, el manlleu, el Palamós, el Llagostera i la UE Vic.

La competició arrencarà el cap de setmana del 4 d'octubre i acabarà el 14 de febrer. Els quatre primers d'aquests dos subgrups disputaran a partir d'aquesta data una nova lliga, el guanyador de la qual pujarà a Tercera División Nacional. Els sis últims d'aquests dos subgrups també competiran entre ells i els tres últims classificats baixaran a Segona Catalana.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador