Baixa massiva d’afiliats al PDeCAT de Rubí després del xoc amb Junts per Catalunya
Política | 7 de setembre de 2020

REDACCIÓ
La Junta Directiva del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) a Rubí ha comunicat que tant ells com la majoria d’associats de la formació s’han donat de baixa del partit. Una decisió que han pres “amb tristesa després de constatar la manca de voluntat de la direcció nacional del PDeCAT per complir amb els mandats de la militància de transitar cap a Junts per Catalunya”, segons explica el comunicat que han enviat als mitjans de comunicació.

El comunicat afirma que lamenten que la decisió de la direcció nacional fos la de “desestimar la proposta d’encaix de les dues formacions polítiques proposada pels presos i els exiliats: Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn i Lluís Puig. La decisió l’han pres després que l’executiva comarcal i els consellers nacionals hagin dimitit i després de conèixer que el PDeCAT ha interposat una demanda unilateral contra Junts per Catalunya pel domini del nom, un fet que consideren que “complica la suma de totes les posicions”.

La setmana passada, el ja expresident del PDeCAT, Josep Puigventós, ja va comunicar la seva dimissió per motius molt similars.
Imatge de l'equip humà que fins ara liderava el PDeCAT a Rubí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador