Concerts als jardins de l’Ateneu per celebrar les XIX Jornades de Jazz
Cultura | 8 de setembre de 2020

REDACCIÓ
Un any més, l’Associació de Jazz de Rubí organitza les Jornades de Jazz, que arriben a la 19a edició. Per aquest festival, l’entitat ha preparat cinc concerts que tindran lloc entre l’11 i el 13 de setembre als jardins de l’Ateneu.

La inauguració serà aquest divendres a partir de les 12 h amb l’actuació de Benet Palet Quartet, considerat per molts el millor trompetista del país. Estarà acompanyat per la pianista Helga Pérez, el contrabaixista Joan Martí i el bateria Pepe Martínez. A les 13 h serà el torn de Susana Sheiman Quintet ft. Toni Solà, un quintet de luxe amants del swing.

El dissabte a partir de les 12 h els protagonistes seran Charlie Parker Centennial Celebration, un homenatge al saxofonista del bebop Charlie Parker. A les 13 h actuarà Caribbean Jazz Project, un quintet format per músics cubans residents a Barcelona que oferiran la seva proposta musical basada en el jazz fusió amb ritmes afrocubans.

Per últim, el diumenge a les 12.30 h tancarà les Jornades de Jazz la Jam Session de l’Associació de Jazz de Rubí, dirigida pel trompetista Marcos Corcín i tots els músics que s’hi vulguin sumar.

Els concerts tindran un aforament limitat i la inscripció s’haurà de fer a través de la pàgina web de l’Ateneu. Serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic. Els concerts tindran servei de bar.
El trompetista Benet Palet serà un dels protagonistes de les jornades.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador