L’amfiteatre del Castell acollirà la 22a edició de l’Aplec Sardanista, que serà una audició
El públic haurà d’estar assegut durant tota l’activitat
Cultura | 8 de setembre de 2020

REDACCIÓ
Un cop més per aquestes dates, l’entitat Aplec de Rubí organitza el tradicional Aplec Sardanista de Rubí, que enguany serà una audició, ja que no estarà permès ballar per qüestions sanitàries. Aquesta és la principal novetat de l’activitat, l’altra és el canvi d’emplaçament, des de la plaça de Catalunya, on històricament es fa aquesta activitat, es desplaça fins a l’amfiteatre del Castell, un espai molt més ampli i adeqüat a les circumstàncies actuals de crisi sanitària.

També es redueix el nombre de cobles, que habitualment són tres i que en aquesta edició, la 22a, seran dues: la Cobla Ciutat de Girona i la Cobla Principal del Llobregat. L’activitat està programada pel 26 de setembre a les 18.30 h i per participar cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç https://forms.gle/tAPQAApnvWsQsKqB8 o enviant un correu electrònic a comissioaplecrubi@gmail.com, on s’haurà de dir el nom, cognom, l’edat, el telèfon i el correu electrònic. També s’haurà d’omplir el formulari de declaració responsable de salut.

Serà obligatori l’ús de mascareta per participar en l’activitat i els espectadors hauran d’estar asseguts a 2 metres de distància. El públic haurà d’estar assegut durant tot l’aplec i no podrà ballar les sardanes com tradicionalment es fa en tots els aplecs sardanistes.

L’entitat organitzadora, Aplec de Rubí, està formada per l’Escola de Sardanes Flor de Neu i el Foment de la Sardana i compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.
L’Aplec es trasllada des de la plaça Catalunya fins al Castell. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador